Psykisk ohälsa Vardag

Fortbildning i Karlskoga

I dag har jag varit i Karlskoga på fortbildning

Vid 10-tiden rullade bilen mot Karlskoga där jag varit på fortbildning med Hjärnkoll. En fullproppade eftermiddag med trevligt sällskap. Och intressanta samtal om hur vi ska bli ännu bättre på att bryta tabun kring psykisk ohälsa. Sådana här dagar bli lite för intensiva för mig, min hjärna orkar inte riktigt med att sitta och lyssna i fyra timmar. Nu känns hjärnan helt fullproppad och jag vila lite på rummet innan det är dags för trerätters middag. Man i alla fall inte hungrig när man är på fortbildning med Hjärnkoll😉

Karlskoga

2 Comments

  1. Såg dig i matsalen men vågade inte gå fram för att säga hej. Säger hej här i stället: HEJ 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*