Vardag

Lunch på Bergvik

Det blev lunch på Bergvik i dag

Mamma, pappa, Lena och Lars var i Karlstad så vi åkte ut till Bergvik och åt lunch med dem. Jag var duktig och åt sallad och än så länge går första veckan med Viktväktarna riktigt bra. Ska unna mig lite linchips sen i stället.

Vi var även inne på Netonnet där jag köpte en ny sladd till min mobilladdare. Seriöst varför görs inte original sladdarna längre? Tror inte jag träffat en enda människa som tycker att det är bra att sladden bara är en meter.

Bergvik

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Angelica
  14 oktober, 2017 at 17:42

  Gud, så gott!

 • Reply
  Denise
  14 oktober, 2017 at 18:01

  Tråkigt svar men laddarna görs inte långa längre för att det inte är bra för telefonerna att man håller på med dom samtidigt som man laddar! ;D Med kortare sladd = mindre risk att telefonen används under laddning. 🙂

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   15 oktober, 2017 at 18:25

   Då är det dags för någon att fixa säkra sladdar som är långa;)

 • Reply
  Denise Taylor
  14 oktober, 2017 at 20:28

  Fy va gott!

Leave a Reply