Skogspromenad med en katt

I dag har vi varit ute på en skogspromenad!

Jag måste nog påstå att jag kan äga en av Sveriges duktigaste katter. När Henrik kom hem från jobbet så tog vi en skogspromenad och Baby var självklart med. Vi gick 2,5 km och hon gick större delen av vägen själv och följde stigen. Det var mysigt att vara i skogen och gå runt och lukta på saker och äta gräs.

Nu är vi hemma och har bänkat oss i soffan för att se på film. Det känns att min kropp inte riktigt är som den är för känner mig inte alls särskilt pigg. Men är ledig i morgon så vila lite till för i morgon eftermiddag åker jag hem till Karlstad igen. Har kommit på så här i efterhand att de inte ens tog CRP på mig på vårdcentralen och hon undersökte mig inte mer än att lyssna på hjärtat. Så frågan är om jag har någon mer skit i kroppen. Men får väl avvakta och se vad som händer helt enkelt. Känns i alla fall när jag försöker göra att min kropp inte alls är på topp.

skogspromenad

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen