Aspiepower Media

Att ha mensvärk utan mens

Har ni någon gång haft mensvärk utan mens?

Att min kropp hittar på konstiga saker är ingen nyhet men nu tycker jag att den överdriver lite. Jag har inte haft mens på nio månader. Anledningen till det är att jag äter speciella p-piller som ska göra så jag får mindre blödningar. Eftersom jag får menssmärtor så jag svimmar och kräks. Och de går liksom inte att leva ett värdigt liv om man blir sängliggande tre till fem dagar i månaden. Den har funkat bra hitills har som sagt inte haft en blödning på nio månader. Men nu har jag mensvärk utan mens. Alltså det var ju därför vi skulle trolla bort mensen för att jag skulle slippa den. Men nej nu tycker tydligen min kropp att jag sluppit smärtan nog länge så nu ska den ge igen för de här nio månaderna. Så spenderar kvällen i soffan med värmedynan.

Mensvärk

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *