Min nya kärlek!

Låt mig presentera min nya kärlek!

Jag skulle skjutsa mamma till bussen för hon skulle åka hem till Hagfors. Men på något vänster hamnade jag istället på Elgiganten. Jag skulle ju ha en Macbook Air, för jag hade de innan och tyckte att det funkade. Innerst inne ville jag ju såklart ha en Pro, för den är ju bäst för det jag gör. Eftersom jag jobbar mycket i photoshop, Indesign, Lightroom osv. Både i mitt företag men även på Eldiaglog.

Air eller Pro

När jag köpte min gamla dator så blev det en Air för att den var så mycket smidigare och jag reser mycket. Men det har ju hänt en del på de åren, så nu är Pro nästan lika smidig. Så efter mycket om och men så hade försäljaren och mamma övertalat mig om att köpa en Pro. Ja den är lite dyrare men jag kommer ha så mycket större nytta av den. Så låt mig presentera min nya kärlek MacBook Pro.

Glömde bort speedwayen

Nu ska jag berätta för er hur mycket jag tycker om min nya kärlek….
Pappa: ”Ser du på speedwayen?”
Jag: ”Visst fan! Det är speedway i dag!”
Typ så mycket gillar jag min nya dator;)

Min nya kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen