Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag pratar om vikten av diagnos utredningar i VF – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag pratar om vikten av diagnos utredningar i VF

Jag pratar om diagnos utredningar i dagens VF

I onsdags morse blev jag väckt av att Värmlands Folkblad ringde. De skulle skriva en artikel om att det är flera års väntetid på neuropsykiatriska diagnos utredningar i Värmland. Och dem undrade om jag ville ställe upp på en intervju och prata om detta. Lagom hög på morfin så ställde jag upp.

Ingen diagnos inget stöd

Jag poängterade vikten av att få en diagnos. Bland annat har BUP i Värmland ändrat sitt sätt att arbete så de ger barn mer stöd så de ska klara sig utan en utredning. Extra stöd är jättebra men är du i behov  av att få en diagnos så ska du få en, och inte behöva vänta flera år. Stöd kan underlätta men vi lever i ett samhälle där man inte kan få allt stöd om man inte har diagnosen på papper. Tex stöd genom LSS osv.. Jag hoppas att vi en vacker dag har ett samhälle där ALLA människor ska få det stöd DOM behöver, oavsett diagnos eller ej. Men där är vi inte än.

Så ni i Värmland spring till affären och köp en tidning. Än finns den inte på nätet men lägger de upp den så kommer jag självklart länka här.

diagnos utredning

1 reaktion på “Jag pratar om vikten av diagnos utredningar i VF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *