Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ett fantastiskt dygn – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ett fantastiskt dygn

Jag är hemma igen efter ett fantastiskt dygn i Göteborg!

Jag är hemma i Karlstad igen. Jag har tagit ett bad och nu parkerat mig i soffan där jag tänker spendera resten av kvällen. Det här kul att göra sådana här resor. Men det tar också väldigt mycket energi, så det gäller att vila efteråt. Jag har haft ett fantastisk dygn i Göteborg med Carolina men jag tror att vi båda tycker att det är skönt att vara hemma igen. Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska åka till Hagfors i morgon eller om jag ska stanna kvar här och bara ta det lugnt. Vi får se hur det känns i morgon.

ett fantastiskt dygn
Home sweet home

 

4 reaktioner på “Ett fantastiskt dygn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *