Aspiepower Media

Tänk om ingen kommer…

JAG ÄR NERVÖS, TÄNK OM INGEN KOMMER PÅ FÖRELÄSNINGEN!

Jag hade svårt att somna i går kväll och har sovit oroligt i natt. Är nervös för kvällens föreläsning. vanliga fall är det någon som bokar mig och jag får den lön vi kommit överens om, oavsett vad. Så jag behöver bara göra det jag ska och inte bry mig så mycket.  Men den gången är det mitt företag och Sociala kunskapsbanken som anordnar föreläsningen i samarbete med ABF och RSMH Kalstasola. Så kommer det ingen publik så får jag heller ingen lön, för vi måste ju få in pengarna. Just nu ser det ljust ut för 90 person är anmälda och då går det ihop. Men tänk om alla ångrar sig och stannar hemma.  Vad gör vi då liksom? Men förhoppningsvis har de läst att alla som kommer får en kram, för vem kan motstå det liksom?;)

tänk om ingen kommerNu har jag iallafall fått i mig en grön smoothie, började räkna points i dag. Vi får se hur det går, egentligen skulle jag nog behöva gå på sockeravgiftning efter senaste månadens frosseri. Nu ska jag dra i väg till kontoret och jobba två timmar innan jag ska åka hem och förbereda mig för kvällen, hoppas att vi ses sen!

2 reaktioner på “Tänk om ingen kommer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *