Jag är inte riktigt som andra…

I går var vi nere och kollade på det årliga karnevalståget som man har i samband med marknaden. Men jag måste påstå att det var bättre förr när vi vann tre år på rad haha, kanske dags för en comeback.
De som såg ut att ha roligast var PRO. Kanske borde jag gå med där nästa år när jag (förhoppningsvis) blir sjukpensionär. Haha  det såg iallafall ut att  va ett kul gäng!

När karnevalståget var slut efter typ 10 min, för så mycket mer var det inte, så åkte vi hem och hängde på altanen. Det har blivit fika i mängder den senaste månaden och i morgon har jag bestämt mig för att börja följa Viktväktarnas program igen. Vågen säger att jag gått upp 2 kg senaste månaden men de tror jag inte på. För har dragit på mig massa vätska igen och sen ballar magen ut totalt av morfinet. Men peppar, peppar ta i träd så har jag varit utan smärtstillande i två dygn nu. Ska väl dock inte säga säga för mycket för då blir det väl som i torsdags.

 

 

Jag är inte riktigt som andra, men det  är inget jag vill vara heller

Nu är jag i alla fall hemma i Karlstad igen och mamma tycker att jag är en dåre som går runt med mössa på mig när det är +20 grader ute. Men är det matchdag så är det, och då måste man gå runt i mössa om man är ett äkta fan. Mössa och bikini är nya grejen! Jag är inte riktigt som andra och jag har inte som mål att bli det heller;) För övrigt är jag förkyld och jag har hört att det är viktigt att hålla sig varm då haha. Är min hals helt magiskt bra i morgon så ska jag gå runt med mössa hela sommaren! Och jag hoppas att det funkar för i morgon ska jag föreläsa i Karlstad och behöver min röst.

Det finns biljetter kvar om du glömt att köpt en, läs mer här! Annars är det bara att dyka upp vid sessionsalen på Bibliotekshuset i Karlstad i morgon kl 19.00, biljetter säljs i kassan i mån av plats. Jag har lovat att alla som kommer får en kram så får väl hålla det, tur att jag gillar att kramas;)

jag är inte riktigt som andra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 svar på ”Jag är inte riktigt som andra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen