När man får oväntat besök…

Vi fick oväntat besök!

I går kväll fick vi oväntat besök, mamma och pappa dök upp.Och det fick bli kebab till middag, är det bara jag som blir sugen på skräpmat när man är sjuk? Baby blev iallafall glad för att någon kom och kliade hennes mage.

Jag är hemma från jobbet i dag med för känner mig fortfarande lika förstörd. Att en förkylning kan slå till så snabbt som en blixt från klar himmel. Men hoppas den försvinner lika snabbt med för efter helgen har jag inte tid att vara sjuk mer. Nu är vi iallafall i Hagfors där vi ska spendera helgen. Henrik har också kommit hit, så vi får se om han också blir genomförkyld. Förkylningar är inte roliga alltså, de borde förbjudas!
oväntat besök

Ett svar på ”När man får oväntat besök…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen