Vardag

Jag ska tydligen på KISS i Stockholm på lördag…

Ändrade planer! Jag ska tydligen på KISS i Stockholm!

Nu är jag hemma i Värmland igen! Jag har packat klart för i morgon eftermiddag ska jag åka till Vänersborg för att föreläsa på torsdag. I maj kommer jag leva i en resväska, åker bara hem för att packa om den. Och som om maj inte redan var fullbokat så ska jag tydligen på KISS i Stockholm på lördag. När kusin Madde ringde och sa att de hade en biljett kvar så var mitt svar: ”Ja de är ju ganska bra. Men jag följer med för att det är Dregens favoritband så han kanske är där”. Haha en typisk Joanna kommentar. Ja så nu ska jag tydligen en sväng till Stockholm också men det är ju inte direkt varje dag som man kan se KISS.

Förutom packade så har jag spenderat eftermiddagen på balkongen. Jobbar ju som sagt hemifrån den här veckan eftersom Eldialog håller på att flytta så balkongen blev en bra arbetsplats. Var 18 grader varmt i solen så drog ut min sackosäck och la mig på golvet där staket gjorde så det inte blåste och stekte en stund. Härligt med sol!

KISS i stockholm

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karin
  2 maj, 2017 at 21:19

  Jag såg KISS 2013 på Sweden Rock Festival .. fast inte hela deras spelning för det var sååå mycket folk och alla trängdes och var fulla ..

 • Reply
  Maria Jilina
  2 maj, 2017 at 23:29

  Kan ju säga att jag är lite avis att du ska se KISS 😀

Leave a Reply