Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag ska tydligen på KISS i Stockholm på lördag… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag ska tydligen på KISS i Stockholm på lördag…

Ändrade planer! Jag ska tydligen på KISS i Stockholm!

Nu är jag hemma i Värmland igen! Jag har packat klart för i morgon eftermiddag ska jag åka till Vänersborg för att föreläsa på torsdag. I maj kommer jag leva i en resväska, åker bara hem för att packa om den. Och som om maj inte redan var fullbokat så ska jag tydligen på KISS i Stockholm på lördag. När kusin Madde ringde och sa att de hade en biljett kvar så var mitt svar: ”Ja de är ju ganska bra. Men jag följer med för att det är Dregens favoritband så han kanske är där”. Haha en typisk Joanna kommentar. Ja så nu ska jag tydligen en sväng till Stockholm också men det är ju inte direkt varje dag som man kan se KISS.

Förutom packade så har jag spenderat eftermiddagen på balkongen. Jobbar ju som sagt hemifrån den här veckan eftersom Eldialog håller på att flytta så balkongen blev en bra arbetsplats. Var 18 grader varmt i solen så drog ut min sackosäck och la mig på golvet där staket gjorde så det inte blåste och stekte en stund. Härligt med sol!

KISS i stockholm

 

4 reaktioner på “Jag ska tydligen på KISS i Stockholm på lördag…

  1. Jag såg KISS 2013 på Sweden Rock Festival .. fast inte hela deras spelning för det var sååå mycket folk och alla trängdes och var fulla ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *