Vardagen måste fortsätta…

Spenderade hela gårdagseftermiddagen och kvällen med att följa nyhetssändningarna från de tragiska händelserna i Stockholm.  Jag är glad för att det inte är denna helg vi är där och att mina vänner verkar må bra. Men min tankar går till de drabbade och deras anhöriga. Så overklig men ändå så nära. Men på något obegripligt sätt så måste vardagen ändå fortsätta. Och när man läser under #openstockholm så inser man att det fortfarande finns hopp för världen.

Så här kommer inlägget om gårdagen som skulle ha kommit upp i går kväll….

Började gårdagen med att åka till badhuset och simma. Målet var en 1 km som vanligt men fick ge upp efter halva tiden för mitt bäcken och min nacke gjorde för ont. 09 är nog lite för tidigt för träning för min del eftersom det dröjer fram till lunch innan jag hunnit få i gång mina leder ordentligt. Men det blev iallafall frukost vid badhuset innan jag åkte hem och hämtade upp Bebbsan för att åka mot Hagfors.

Väl framme i Hagfors åkte jag och pappa och bytte däck på min bil.
Och sen spenderades som sagt kvällen framför nyheterna.

vardagen måste fortsätta

Mitt i allt elände så måste jag berätta något bra!
När jag körde till Hagfors fick jag höra en bra nyhet på radion. De påstod nämligen att 1 timmas bad om dagen förbränner lika mycket som 30 minuter promenad. Yes vad smal jag kommer bli, beach 2017 är räddad nu;)

2 svar på ”Vardagen måste fortsätta…

  1. Hej! Jag gillar verkligen din blogg! Gillar också hur du är öppen med dina diagnoser, tycker att det är sjukt intressant att läsa om! Keep it going just like that! Du är grym!
    Hoppas du får en bra lördag! Kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen