Halvvägs till Norrland

Hej mina vänner!
Jag hade svårt att somna i går kväll så fick ta två sömntabletter innan jag kom till ro. Så ögonen stod i kors i skallen på mig, när klockan ringde i morse.

Nu är jag iallafall påväg och jag har precis landat på Arlanda och ska nu byta till flyget som ska ta mig till Skellefteå. Det är så himla sjukt att man kan ta sig hundra mil på bara några timmar. Min resa började hemifrån kl 08 och vid lunch är jag helt plötsligt på andra sidan Sverige. Helt galet!

Jag reser inte själv den här gången för mini Dregen fick bli med. Det är första gången han får bli med på en föreläsning, så jag hoppas att han sköter sig. När jag skulle skaffa en försäkring till företaget så sa bolaget att det räckte med försäkringen jag redan har, så länge jag inte går lös på inredningen. Så får hoppas att mini Dregen inte får för sig att slänga ut en TV från hotellrummet eller något. Man vet aldrig med en rockstjärna??

Jag är nu halvägs till Norrland och när jag kommer fram ska jag bli upplockad för att åka och äta lunch. Sen tror jag också att jag kommer få en liten rundtur i Skellefteå innan jag får checka in på hotellet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen