Aspiepower Media

Vad ska jag bli när jag blir stor?

Vad vill jag bli när jag blir stor?

Fick under veckan frågan vad jag ville bli när jag blev stor när jag var liten. Och det fick mig att börja fundera på hur det utvecklas under åren lopp. Så vad vill jag bli när jag blir stor?

Joanna 5 år: Jag vill bli dagisfröken
Joanna 10 år: Jag vill bli dagisfröken eller författare.
Joanna 14 år: Jag vill bli frisör
Joanna 15 år: Jag vill bli skytteproffs
Joanna 16 år: Jag vill bli förskolelärare eller kurator
Joanna 18 år: Jag vill bli rockstjärnefru
Joanna 22 år 
Jag vill bli speedwayfru
Joanna 23 år: Jag vill bli föreläsare
Joanna 26 år: Jag vill bli journalist
Joanna 27 år: Jag vill bli toppbloggare
Joanna 28 år: Jag vill bli min egen chef
Joanna 29 år: Jag vill bli författare

Det har varit många alternativ men jag tror det slutliga blev bäst;)
Varje gång jag bli intervjuad av en journalist och får frågan ”vad jobbar du med?”, så vet jag inte riktigt vad jag ska svara. Jag är egenföretagare, föreläsare, journalist, fotograf, bloggare, administratör, attitydambassadör och webbmaster.
Men i dag så gör jag verkligen allt som jag vill det enda som saknas är att skriva den där boken men jag jobbar på det;)

Vad vill du bli när du blir stor?

Vad vill jag bli när jag blir stor

5 reaktioner på “Vad ska jag bli när jag blir stor?

  1. Själv har jag alltid sagt att jag vill jobba på förskola. Det jobbar jag även med nu, men samtidigt så finns det en liten längtan inom mig att få göra något annat, skriva en bok, föreläsa, fortsätta mitt arbete att motverka barnfattigdom. Jag listan kan göras lång. Saknar dock att ha eget företag så jag tror jag kommer att hamna där igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *