Smärta…

Kan jag inte få leva en dag utan smärta någon gång!

Henrik har precis åkt till jobbet och jag och Baby har bäddat ner oss på soffan. Har fortfarande ont i magen och Pronaxen hjälper inte alls. Får väl fortsätta avvakta och se vad som händer, orkar inte åka och sätta mig på akuten.  Funderar på att ta en morfintablett och se om det hjälper något, är så himla jobbigt att bara ha ont hela tiden. Varför kan jag inte bara få vara utan smärta en enda dag? Är det inte lederna så är det någon annat.

smärta
Dagens frukost, jag har blivit besatt av leverpastej och smörgåsgurka:D

Innan Henrik åkte så var vi till Lidl en sväng för han skulle köpa en byrå så köpte ett litet klösträd till Baby. För hon har fått för sig att hon ska använda sängen som klösträd. Men vi tycker inte att det är en lika bra idé som hon tycker.

Ställde det vid fönstret där hon brukar ligga och kolla ut och tänkte att hon kunde ligga i det och koll ut. Och hon gillar ju att ligga på trånga och mjuka områden, och hon ligger ofta på mina köksstolar i samma mönster. Och hon älskar sina träd i Hagfors och Karlstad.

Men än har hon bara legat i det i 30 sekunder, kartongen som den låg i var mer intressant. Jävla katter, ingen kan bestämma över dem, de gör som de själva vill. Så vi får se om jag slängt 200 kr i sjön eller om hon bestämmer sig för att testa det lite senare.

4 svar på ”Smärta…

  1. Prova att luta dig mot möbeln och s a s hålla henne sällskap när hon är vid trädet så kanske det kommer. Det har funkat på min 8-åriga hankatt (som annars har min soffa som klösmöbel 🙂 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen