Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 28 februari- Dagen som inte borde få finnas – Aspiepower Media
Aspiepower Media

28 februari- Dagen som inte borde få finnas

28 februari är min otursdag!

Vaknade upp i morse med ont i magen men pallade mig i väg till jobbet, och det gick helt okej. Efter jobbet åkte jag på ett möte. Efter det åkte jag och hämta Carolina för att åka och slänga skräp och handla. Och då slog det till, magsmärtor from hell.

Magsmärtor

Jag vet inte riktigt vad det är med mig och 28/2. Jag har opererat magen två gånger denna dag. Och gissa vad, jo nu har jag låga magsmärtor på höger sida. Alvoden hjälper inte så har precis tagit en Pronaxensupp som jag fått för njursten. Vi får se om de räcker eller om jag får plocka fram Spasmofen.

Varför tog de inte bort bildtarmen?

Hatar att de inte tagit bort min blindtarm när de ändå varit inne och petat på den fyra gånger. Då hade man iallafall kunna utesluta den. Eftersom jag har både IBS, njursten, kronisk bäcken smärta och haft cystor på äggstockarna flera gånger så är det ju lite svårt att veta vad som är vad. Så det är bara att försöka avvakta och försöka smärtstilla. Tänkte gå och försöka lägga mig i badet en stund nu i väntan på att tabletten ska börja värka. Jag tycker vi kan avsluta februari den 27:e from och nästa år!

28 februari

Tydligen är det fler som vill ha medicin;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *