Aspiepower Media

Ännu en dag i soffan

Dag tre med feber och har inte ens särskilt hög temp, men känner mig helt körd och det gör ont överallt. Får spendera ännu en dag i soffan och roar mig med att kolla på Andra avenyn. När man är sjuk ska man göra ingenting men jag är inte bra på att göra ingenting, och blir snabbt rastlös. Tanken är att jag ska försöka jobba i morgon och överleva fyra timmar sen är det helg, eller ja ska till psykologen på torsdag bara.

Sen ska jag åka till Hagfors för att besikta bilen på fredag och sen spendera helgen där för att vila upp mig för nästa vecka är det dags för flytt. Kommer bli intensiva dagar då vi bara har ett dygn på oss att få ut allt och städa den här lägenheten, men det ska bli skönt när det är klart och slippa bo i ett flyttkaos. Vet inte riktigt vart vi ska göra av Baby under flytten, får nog ta ett rum i taget och låsa in henne i ett annat. Haha annars kan vi ju stänga in henne i en låda för hon gillar ju att ligga i lådor;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *