Världens duktigaste Bebbsan!

Efter jobbet åkte jag hem och hämtade upp fröken B och åkte till veterinären. Först blev jag lite nervös för när klockan började närma sig fem så gick hon och la sig under sängen. Men fem minuter innan vi skulle åka kom hon och skulle gosa och passade på att utnyttja situationen och stoppade ner henne i buren. Men Baby måste nog vara världens duktigaste katt för från att hon kom i buren tills vi kom hem så sa inte ett pip, trots bilresa, sällskap med hundar och en läkare som drar i ens tänder. När vi kom hem innanför dörren hemma börja hon dock skrika det högsta hon kunde för att informera mig om att hon nu skulle ha sin belöning, stickis!
Tänderna såg bra ut och veterinären höll med om att den inte var lätt att borsta tänder på katter.

Nu ska jag gå och ta en dusch och sen bädda ner mig i soffan, för har frusit i flera dagar nu. Brrr gillar inte vintern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen