Ursäkt, hemligheter och jag behöver er hjälp!

Jag vill be om ursäkt för att bloggen inte riktigt håller samma kvalité som vanligt. Jag är mitt i en flytt och som ni redan vet så är jag sliten för att jag inte orkar sova som jag ska och är inte riktigt stabil och därför jag valt att lägga lite mindre tid på bloggen. Eller ja egentligen lägger jag inte mindre tid på bloggen, för jag lägger tiden till andra saker som har med bloggen att göra. Men som ni inte kommer få veta vad det är förrän 1 mars;)

Efter flytten är klar kommer den bloggen också blir bättre, och jag hoppas att ni också kommer tycka det.Allting kommer bli så mycket enklare när jag får 20 kvadratmeter till att leva på och jag lovar att ni ska få ännu bättre bilder och inlägg.

Men för att jag ska komma dit behöver jag er hjälp:

Vad gillar du mest med den här bloggen?
Vad gillar du mindre?
Och vad skulle du vilja se mer av?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen