Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Storshopping och sightseeing i Kumla – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Storshopping och sightseeing i Kumla

Vi var i väg till både Dollarstore och Marieberg och Henrik slog till stort i dag. Med hem blev gardiner, fyra lampor, tre krukor+ blommor, en fejkkamin, badrumsmatta, handdukar, grytlappar, ljus, städartiklar. Det gick på närmare 3000 kronor:D men han köper aldrig blommor till mig längre;) Längtar efter att jag ska få flytta och börja inreda min lägenhet. Blev en väldigt spännande dag fick sightseeing runt Kumla och Hallsberg och fick se sevärdheter som speedwaybanan och Kumlaanstalten. Avsluta äventyret med att hitta Luddes buss på Ikeas parkering, dock var inte han där.

Nu har vi precis ätit middag och kocken serverade ryggbiff och potatisgratäng. Fråga inte vad som hände med att jag skulle bli nykterist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *