Aspiepower Media

Hur vilar man lagom?

Somnade vid 01 i natt på två sömntabletter, är fortfarande helt omöjligt att somna.
När klockan ringde vid 9 så pallade jag mig upp och ut i kylan och tog en promenad till öppenvården.
Det var tur att jag inte kollade på termometern innan jag gick för insåg att det var -13, och jag höll på att frysa ihjäl men blev iallafall en promenad på 3 km.

Vi har fortfarande inte börjat med traumaterapin för att jag inte riktigt är stabil och är på gränsen att vara utmattad.Vi är rädda att det ska bli en negativ effekt i stället för något positivt, då det är ganska tunga saker vi ska gå igenom och att det kan bli ganska jobbigt. I stället pratar vi om mina sömnproblem och psykologen tycker att jag vilar för mycket… Okej men nyss klagade folk på att jag vilade för lite. Hur mycket ska man vila då? Och vad vila egentligen?

Nu ska jag iallafall jobb de två timmar som återstår av denna arbetsvecka, orkar inte bege mig till kontoret så jobbar hemifrån i dag med. Räcker med att gå ut en gång i kylan haha:D Annars har jag inga större planer för dagen mamma, pappa och Baby hit i eftermiddag och ska sova här i natt för i morgon ska vi åka till Kumla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *