Aspiepower Media

30 års kalas

Började gårdagen med att börja packa ner mitt hem i flyttkartonger, fan vad mycket saker man har när allt ska packas ner.
Sen blev det en liten tur på stan innan vi åkte tillbaka till Hagfors för att fira kusin Robin som fyllde 30 år. Han är bara 1 år och 2 månader äldre än mig så det betyder att jag med snart är 30, haha va fan hände? Jag var ju nyss 15 år och svart och svår, jag kan ju inte vara så gammal.

I dag började dagen med sovmorgon, det bästa med att ha semester är att man kan sova hur länge man vill.Var verkligen välbehövligt med lite vila efter den här hösten som gått i ett. Hade suttit ännu bättre med semester utomlands men det får det bli någon annan gång, mamma och pappa åker till Thailand i febuari är inte ett dugg avundsjuk, kan vi säga.

I dag blir det en lugn dag, ska försöka få klar min hemsida och sen senare i kväll kommer Henrik hit för i morgon är det dags att fira nyår/jul del 2.

Chefen ser till så allt bli med;)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *