Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 10 saker du kanske inte visste om mig… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

10 saker du kanske inte visste om mig…

1. Jag har säkert hundra par skor, men jag använder bara ett par.

2. Under 2017 kommer Region Värmland starta upp ett advisory board där jag kommer medverka.
Man vill utveckla Värmlands regionsida på Verksamt.se och har samlat ihop ett gäng företagare som på olika sätt kan komplettera dem med erfarenhet och expertis.
Du kan läsa mer om advisory board här!

3. Jag är för lat för att sminka mig innan jobbet, alltså jag är nog trött av att gå upp 08.

4. Söndagen den 1 januari ska ni köpa Aftonbladet söndag för då ska jag och Baby vara med där, jag hoppas det är den dagen för det är planerat till det men man vet aldrig med media så ni får köpa tidningen för säkerhetsskull;)

5. Som barn spelade jag Keyboard, de började med att jag fick en orgel av morfar men mamma förbjöd mig att ta hem den hahaha:D
Så han fick köpa en keyboard åt mig i stället för den var lite lättare att ta hem och den kunde man gömma undan lite lättare;)

6. Jag har brutit en tå tre gånger för jag varit så arg så jag sparkat foten i väggen.

7. Jag äter nästan allt de enda jag vägrar är blodpudding, ärtsoppa och köttfärslimpa om vi räknar bort galna saker som kohjärna och andra äckel saker, vem äter ens sånt?

8. Jag har missat 8 av Valsarnas hemma matcher i allsvenskan och elitserien på 26 år:D

9. Jag brukar prata med mig själv när jag är ensam hemma, man får bäst svar då:D

10. Jag är glutenintolerant men vägrar erkänna att jag är det så äter gluten typ hela tiden iallafall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *