Aspiepower Media

Kan människor gå i idé?

I dag är en sådan där dag, då det är ett under att jag ens tagit mig upp ur sängen.
Har sovit oroligt pga att det värker  i varenda millimeter av kroppen.
Vaknade av att klockan ringde 08, och det var stupmörkt i rummet och ville bara dra täcket över huvudet och säga godnatt vi ses igen i april.

Men på något vänster kom jag upp och ut i bilen men då kommer nästa elände, skrapa bort all is med svullna fingrar som känns som prinskorvar.
Tillslut kommer man i väg och de börjar bli varmt och skönt i bilen och precis när det börjar kännas härligt, ja då är man framme och ska ut i kylan igen…

Jag vet att jag troligen fått jobba hemifrån om jag frågat men innerst inne vet jag att jag mår bäst av att komma ut. Även om man just där och då vill gå i ide i några månader.

Efter jobbet skulle mitt boendestöd kommit men hon är sjuk så enda planen för eftermiddagen är att jag ska på akupunktur.Kanske kan han sätta en nål för vintertrötthet;)

Eftersom jag inte har några fler föreläsningar i år så jobbar jag bara 25% + bloggen resten av året. Så denna och nästa vecka jobbar jag några timmar extra på Eldialog, så jag får 11 dagar ledigt mellan jul och nyår. Nej försäkringskassan jag går inte över 50%. Tanken är att jag ska få vila upp mig lite efter hösten äventyr.

Så snart semester.
Kämpa Joanna, kämpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *