Aspiepower Media

Att sova med en katt på huvudet och fredagmys

Höjde till 50 mg Seroque (300mg) l i går och lyckades somna utan sömntabletter och sov i 9 timmar. Dock vaknade jag till vid 03, av att någon stod på mitt huvud….
Haha vet inte riktigt vad Baby hade för sig, men hon kom från sängkanten och klev ut på mitt huvud och sen tyckte hon att hon skulle stå där och mysa mitt i natten.
Jag tyckte dock inte att det var en jättebra idé så hon fick faktisk ta och kliva ner så jag kunde sova vidare.

När jag kom hem från jobbet var Henrik här och vi har spenderat kvällen i soffan och har kollat på Gåsmamman. Jag har ju redan sett avsnitten under veckan, men kan man få för mycket av Gåsmamman? Nu blir det snart sängen och hoppas på att få minst lika  mycket sömn i natt.

Kvällens efterrätt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *