Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Lucka 6: Appar som förenklar min vardag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lucka 6: Appar som förenklar min vardag

aCalendar- Jag gillar inte mobilens inbyggda almanacka och fick leta länge innan jag hittade någon som jag tyckte var bra men samtidigt tydlig och gav bra översikt

Viuell timstock- Jag använder inte längre timstock i mobilen för de funka inte riktigt för mig.Jag behöver en som ligger framför mig annars glömmer jag bort att använda den.Men tänkte ändå tipsa om den här appen för kanske ger den nytta till någon.

Sms-park- Vem orkar stå i kö för att lägga i biljettautomaten när man ska parkera?
Med Sms-park slipper man detta på 90% av ställena, på appen ställer jag in vart jag står och hur länge.
Och råkar jag bli av blir klar tidigare än planerat så stänger jag av parkeringen i appen. Eller så råkade de ta tio min längre och då lägger jag bara på mer tid.
Aldrig mer behöver man springa för parkeringen tagit slut och aldrig mer behöver man stå vid en biljettautomat och inse att det saknas tre kronor.varje månad kommer dem hem en faktura med månaden parkeringar samlande.

Google keep- En app att göra checklistor och anteckningar i, perfekt för shoppinglistan eller saker du måste komma i håg att göra.

Ritprata- Den här appen har jag aldrig testat (finns bara till iphone) men eftersom den hjälper många barn med Autism så tänkte jag tipsa om den ändå. Det är en app att göra sociala berättelser i.

Swish- Så mamma kan föra över pengar när jag gjort slut på mina haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *