Aspiepower Media

Att slå huvudet i en betongvägg…

Mitt liv innehåller så himla mycket action.
När man minst anar det, så kan de blir riktigt spännande….
Som i går när jag klev ur duschen och kände hur allt snurrade till och hur det svartnade för ögonen på mig.
Så försöker sätta mig ner men då smäller det till i huvudet och jag har tydligen ramlat in i en betongvägg.
Som att jag inte hade nog med huvudvärk från början, nu har jag en snygg bula i bakhuvudet också. Att svimma och bli yr är vardag i mitt liv, de påstår att jag lätt får blodtrycksfall och något annan orsak har de inte hittat.
Jag har svimmat på många spännande ställen under årens lopp men att svimma fram Ulrik Munter tar nog priset, haha 😀
De har sagt åt mig att försöka sätta mig ner när jag blir yr och de var ju det jag försökte med, men gick ju så där.
Folk skrattar åt mig när jag går runt med Antonios hjälm inomhus, men kanske borde göra det oftare haha. Vi får väl göra som farbror doktorn sa i fredags och avvakta och se, försvinner inte huvudvärken och yrsel så får du väl ta och titta på mig igen.
Men det är tur att jag har en egen sjuksköterska som tar hand om mig iallafall:

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *