Aspiepower Media

Totalt slut efter helgens äventyr

Godmorgon världen! Har precis vaknat efter 13 timmars sömn, men skulle nog kunna sova lite mer. Henrik sov här i natt men åkte vid 04 för att hinna hem och börja jobba 06. Men jag var inte ett trevligt sällskap för somnade tre gånger i soffan när vi såg på film. Sen flytta vi oss till sängen och jag däckade 21 och såg inte ens Midnattssol. Men han fick ju iallafall sova bredvid mig;) Är helt slut efter helgens äventyr så tog en ledig dag i dag. Har inga större planer förutom att jag ska äta lunch med min kontaktperson och sen ska jag även hämta ut mitt nya täcke på vuxenhab. Ska bli så spännande att få testa det och se skillnaden, hoppas att det här får mig att sova bättre. Sen ringde mamma nyss och sa att det står om mig i NWT, kul att media uppmärksammar priset.

Aspergerssyndrom-9922

Någon mer som äter kräm utan mjök? Haha hatar mjölk!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *