Aspiepower Media

Månadens Testagram-box

Månadens Testagram- box är här och jag är fortfarande som ett bar på julafton när jag ska hämta ut den. Alltid lika spännande att få se vad som finns i boxen denna gång. Vet du inte vad du ska köpa till dina nära och kära i julklapp?

Då tycker jag att du ska köpa ett presentkort från Testagram (3 boxar 297 kr, 6 boxar 594 kr, eller 9 boxar 891 kr) En perfekt julkapp för den som inte vet vad den vill ha, men gillar överraskningar.

Månadens innehåll: 

Törsleffs karamelliserade mjölk- Perfekt som fyllning i dessertpajer, tårtor och kakor, en produkt som är bra att ha till julbaket helt enkelt.

Hockeypulver- Behöver nog inte förklara så mycket, nostalgi!

Risenta Müsli chia & blåbär- Nu har Risenta bytt förpackning på sin härliga krispigt goda Müsli chia &blåbär, från påse till kartong. Med mindre spill och lättare förslutning blir det mindre spill.

Oral-B Pro-Expert Professional Protection- En tandkräm som är utvecklad i samarbete med tandläkare och är kliniskt bevisad att skydda alla områden som tandläkare undersöker mest. Den förhindrar hål och plack, skyddar tandköttet och förebygger tandsten. Tandkrämen ger även vitare tänder genom att ta bort ytliga missfärgningar.

Oral B- Expert Disney Frozen- Gör tandborstningen rolig för barnen med figurer från Frost.

Nyåkers Pepparkakor original- Nyåkers står för julsmakerna i boxen. Pepparkakorna är bakade med kärlek i Västerbotten, med väl avvägda kryddor och fin sprödhet.

Semper Fruit & Nut bar- Perfekt att ha med i handväskan som mellanmål, fri från gluten, laktos och tillsatt socker och färgämnen.

Santa Maria Fairtrade certifierad ingefära- Har en frisk smak  med inslag av citrus. Passar perfekt såväl till julbaket som i det asiatiska köket. Använd som smaksättare i pepparkakor, fudge eller någon härlig julkaramell för en frisk och julig smak.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *