Aspiepower Media

Lite julkänsla

I dag är det en månad kvar till julafton, fattar fortfarande inte vart tiden tar vägen. Jag brukar strunta i att julpynta, min rosa gran har inte fått komma ner från vinden på två år nu. Och den får vänta tills nästa år i nya lägenheten, orkar inte dra saker upp och ner från vinden när vi ändå ska flytta snart. Men nu har jag iallafall fått upp stjärnan i fönstret och mer julpynt än så blir det inte i år, är ju ändå inte ens hemma över julen. Sen insåg jag en annan sak i dag, att de här blir första året på TVÅ ÅR som jag kan ha vinterskor på BÅDA fötterna. Fatta känslan att slippa blött gips, plastpåsar och äckel. JAG KAN GÅ! JAG KAN GÅ! PÅ BÅDA FÖTTERNA! Nu är det ju inte ens snö ut, men vad spelar det för roll när jag KAN ha vinterskor på mig:D Aspergerssyndrom-9876 Aspergerssyndrom-9877

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *