Aspiepower Media

Jag skulle visst föreläsa för 300 personer

Haha alltså jag är så seriös! Jag struntade i att test föreläsa i går, så visste inte hur långt jag skulle komma på en timma. Sen kommer jag dit i dag, så inser jag att det står väldigt många stolar i rummet…. Haha jag trodde att jag skulle föreläsa för 30-50 personer, men det var visst närmare 300 personer. Men de gick ju bra det också! Varför ska man fundera och planera så jävla mycket, äh de ordnar sig alltid:D Vissa kanske tänker nu: ”Men hur går detta bra, du gillar ju inte hastiga förändringar”. Nej det gör jag ju inte och hade det handlat om något annat så hade det varit skit jobbigt. Men jag känner mig ganska säker som föreläsare och jag kan min berättelse, även om ni väcker mig mitt i natten och ber mig att föreläsa. Då funkar det, men hade jag tex haft en föreläsning om speedway så hade de troligen inte gått lika bra utan planering och struktur. För då kan ju folk säga att jag säger fel, men ingen kan säga att mina upplevelse är fel, för jag äger min egen historia. Men eftersom mina visitkort gick som smör i solsken, så tror jag at det gick bra även fast jag inte hade full koll på läget haha. En termosmugg och te fick jag med, gillar presenter man kan använda, visst blommor är ju trevligt men de vissnar ju så snabbt. Nu ska jag försöka komma till ro, det är det som är det svåraste efter en föreläsning. Jag blir speedad och de blir ännu svårare att somna, som att jag inte har nog med sömnproblem från början. Men nu blir de chill i soffan med Fröken B resten av kvällen. Aspergerssyndrom-9816

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *