Aspiepower Media

Fredagsmys

Jag har spenderat hela eftermiddagen i soffan och bara kollat på tv och virkat. Har kommit en bit fast jag har en katt som hänger i garnnystanet mest hela tiden. Tänkte göra en filt som så många gånger förr, vi får se om projektet blir klart den här gången. Har tänkt göra olika fyrkanten och virka ihop sen, för då blir ju inte projektet lika enormt utan jag får små delmål hela tiden. Vi får väl se om de här blir ännu en hög garn i garderoben, tillsammans med alla andra tidigare projekt. Till middag blev de glutenfri kycklingfingrar och ris till Babys förtjusning, kyckling är det bästa hon vet. Nu ska jag återgå till soffan och fortsätta att bara chilla. Ha en fin fredagkväll mina vänner! Aspergerssyndrom-9731 Aspergerssyndrom-9728 Aspergerssyndrom-9734

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *