Aspiepower Media

Fem saker jag vill ha i min nya lägenhet

I dag är det 76 dagar kvar tills jag och Baby flyttar till nya lägenheten. Jag önskar att det var i dag, haha funderar på att ringa de som har lägenheten och fråga om jag får bo hos dem fram tills dess;) Haha så förväntansfull! Ser fram emot att få inreda nya lägenheten och göra om, stilen har ju ändrats lite på 8 år sedan jag flyttade sist. Jag kommer inte köpa så mycket nya saker i början, har inte råd att slänga ut allt och börja om. Så får börja med de jag har och sen byta ut allt eftersom, en ny soffa är av de första sakerna so behöver köpas. För jag har bott i min i 8 år och spenderar många timmar där varje dag så den är en aning nedsutten. Baby har börjat använda den som klösträd efter att jag sagt att jag vill ha en ny, hon är så hjälpsam. Men här kommer iallafall fem saker jag vill köpa till mitt nya hem:  

1.Fjäderlampa 117008

2. En KitchenAid köksmaskin

9151c96a-3089-4d23-bdfc-28c35632d157

3. Marmor skärbräda

image

4. Snygga prints

7417-3

5. Rituals badskum– Yay jag ska få badkar! 9872-029872_EnergyBubbles

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *