Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ny Yotube kanal – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ny Yotube kanal

Alltså jag har ju börjat lite mer med Youtube och ni verkar gilla det så jag försöka bli bättre på det. Men jag insåg att det kanske var lika bra att starta en ny kanal nu, innan jag blir större. För det är ju roligare och enklare om jag har samma namn överallt så nu heter jag  Aspiepower media, som är mitt företagsnamn, på både Instagram, Twitter och Youtube. Och sen har jag ju massa gamla klipp på min Youtube kanal som är 2-3 år gamla, så kände äh ska jag göra det här så kan jag lika gärna börja om på riktigt. Så jag har startat en ny kanal där jag lagt in mina senaste videos och det är denna som kommer uppdateras hädan efter. Men den gamla kommer finnas kvar i fall någon vill se på gamla videos. Förlåt för krånglet men nu kör vi! Så vill du börja följa mig på min nya kanal klicka här! Skärmavbild 2016-11-16 kl. 18.10.27 I morgon ska vi i Hjärnkoll i Värmland åka på en överbryggande resa till Torsby. Där vi kommer ha en kampanjdag och bjuda på massa föreläsningar, jag själv kommer inte föreläsa men jag ska dokumentera dagen. Så tänkte att ni ska få bli med i en vlogg, även denna gång, så glöm nu inte att följa rätt kanal;)  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *