Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 #NPFpower Annica – Aspiepower Media
Aspiepower Media

#NPFpower Annica

Jag tycker det är dags att börja lägga fokus på styrkorna som Neuropsykiatriska diagnoser för med sig. Därför har jag valt att starta kampanjen #NPFpower. Så en dag i veckan i X antal veckor kommer jag på bloggen och i mina sociala medier lägga upp en bild på en person med en NPF diagnos. Och där kommer personen själv att berätta om styrkorna just den personen har tack vare sin diagnos. Vill du vara med och öka öppenheten kring NPF-diagnoser? Maila mig då en bild på dig själv och en text där du kort berättar om styrkorna med din diagnos på info@joannahalvardsson.se
15078971_10154448507951998_6130328335263206240_n
Mitt namn är Annica Utbult, jag är 32 år, mamma och bor i Göteborg. 2014 fick jag diagnosen ADHD. Jag är en problemlösare ända ut i fingertopparna, mitt abstrakta tänkande hjälper mig att se saker från flera olika synvinklar och hitta lösningar som andra inte ser.
På en arbetsplats särskiljer jag mig från mängden genom att vara väldigt idérik, ha förmågan att se hur saker kan förbättras och tar egna initiativ. Jag tycker även om att se på saker ett steg längre; kan arbetsuppgiften framför mig komma att behöva breddas i ett senare skede.
När något fångar mitt intresse så vill jag lära mig allt om det och blir extra bra på att lägga siffror på minnet i form av datum och klockslag. ADHD är min superkraft. Jag är övertygad om att mitt liv skulle vara enklare utan ADHD, men jag vore inte jag utan min diagnos. Den är en del av min personlighet och det som gör mig till mig.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *