Aspiepower Media

Fars dag är överskattat

I dag är det fars dag och jag tycker att sådana här dagar är ganska överskattade. Varför ska vi ha massa olika dagar där affärerna tjänar massa pengar? Och sen ska vi sitta och skryta på sociala medier om vem som firat pappa på coolaste sätt. Men de som inte har en bra relation med sina närmaste släktingar eller inte har någon partner på alla hjärtans dag,  ingen tänker på dem. Tex alla barn som av olika anledningar inte kan bo ihop med sina föräldrar, som känner sig ännu mer utanför samhället och ensamma, för att de inte kan fira de här dagarna på samma sätt som de flesta andra. Och varför måste vi  ha dagar för att visa uppskattning för våra anhöriga, ska vi inte göra det varje dag? Här blev de iallafall inge farsdags firande, pappa är 10 mil bort och han fick nöja sig med ett gratis per telefon och jag tror det räcker så. Han kan få förmånen att låna Baby ibland, och jag tror att det är den enda han önskar sig faktisk;) Vi har spenderat dagen med att ligga i sängen och se på Dicte, vi har redan plöjt igenom att svenska kriminalserier/filmer så nu fick vi gå över till danska. Vi har även lagt mat och fixat matlådor till mig, så jag slipper bry mig om att laga mat under veckan. Snart är den här helgen över och Henrik ska bege sig hemåt igen och det är dags att börja förbereda sig för en ny vecka fylld med nya äventyr.

Baby älskar sin pappa varje dag <3

Baby älskar sin pappa varje dag <3

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *