Aspiepower Media

Hemligheter och fredagsmys

Jobbade bara två timmar i dag sen var det helg, och jag åkte till sjukhuset och lunch med mamma och pappa. Haha de få gånger jag slipper åka till sjukhus så åker jag dit iallafall, känner mig ju som hemma;) Efter lunch åkte vi vidare till Välsviken och Lager157,där vi mötte upp Henrik. Vi handlade lite mat innan vi åkte hem och bädda ner oss i sängen och såg på ett avsnitt av Midnattssol. Henrik är febrig och jag känner mig inte heller riktigt kry så blir en lugn helg. Jag har flera spännande saker som jag vill berätta för er, men jag kan inte göra det riktigt än. Hatar att ha hemligheter är ju så van att berätta allt för er haha:D Men snart får ni också veta:) Nu blir det fredagsmys! Aspergerssyndrom-9403 Aspergerssyndrom-9520

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *