Aspiepower Media

Fredagslista

Det bästa som hänt i år. Att jag startat eget företag och att det verkar ha varit rätt val då föreläsnings bokningarna rasade in under hösten. Det tråkigaste som hänt dig i år. Att jag blivit tvungen att göra en polisanmälan. Nuvarande beroende: Choklad, alltid beroende av choklad! Och mobilen, skulle nog inte överleva en vecka utan mobil! IMG_8780 (1) Ett jobb du aldrig kan ha Kan inte ha fysiskt krävande jobb pga min reumatism.  Och skulle aldrig palla att jobba på tex Mc Donalds där det piper hela tiden.

Något du inte gillar hos andra. Personer som hela tiden säger ”åhh vi måste ses snart…. Jag saknar dig bla….bla… bla”, men de försöker aldrig se till så man kan ses.

Något du gillar hos andra. Att bli sedd. När folk ger av sin tid och uppmärksamhet och visar ett äkta intresse och nyfikenhet.

Vad önskar du att du gjorde mer av? Umgicks med mina vänner.

Och mindre av? Ältar saker. Sen borde jag äta mindre skräpmat också fråga inte vad som hände med Viktväktarna

Ge oss ett tips som känns aktuellt just nu: Jag har ett tips till Stockholm och de som har hand om att staden ska fungera även när det snöar, åk till Norrland och lär er hur man gör! Hela staden stannar upp för lite snö, de är liksom inte första gången de snöar i Stockholm. Här i skogen (Hagfors) är det vardagsmat för oss att få åka 9 mil med ambulans på världens sämsta och krokiga väg till sjukhus, VARJE vinter även när det är 3 dm snö, och vi kommer fram. Och jag aldrig varit med om att de stängt en skola pga snöoväder.

  Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

 

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *