Aspiepower Media

Ny lägenhet och fibertäcke

I dag har det varit en sådan där dag så allt går min väg, haha tur att de kommer sådana dagar iallafall en på tusen:D Jag brukar gnälla på landstinget men jag måste berömma Vuxenhabilieringen för hur smidigt de kan fixa saker. Jag har haft ett kedjetäcke på 8 kg i 8 år nu, men har fortfarande fruktansvärda problem med att komma till ro på kvällen. Och eftersom saker och ting har utvecklats på 8 år så mailade jag min arbetsterapeut och bad om att få testa ett fibertäcke på 6 kg. Så nu beställer hon ett som jag får hämta ut i receptionen och i sluten av månaden ses vi för att utvärdera det. Så himla smidigt! Efter jobbet åker jag hem och ska tvätta men kommer på att jag skulle gå upp på vinden med lite saker. Och där var de total kaos, fick klättra över saker för att komma in så bestämmer mig för att gå till hyresvärden som har sitt kontor precis bredvid mig och berätta. När jag kom in så säger hon att hon precis tänkt på mig för att de fått in en lägenhet som kanske skulle passa mig. Mitt hus ska ju rivas och jag har haft rivningskontrakt i 8 år så har vetat om de hela tiden, men nu börjar de närma sig. Men de kan dock inte säga om de sker om ett halv år eller om tre år. Så jag har letat efter nytt boende men det är inte så enkelt, har varit och kollat på några. Den jag inte ville ha fick jag men tacka nej till, den jag ville ha fick jag inte. Men nu ska jag iallafall få kolla på den här lägenheten i morgon och bestämmer jag mig innan måndag, så är den min, så håll tummarna för att den är bra nu.  Den ligger iallafall i ett område jag kan tänka mig att bo i och vi åkte förbi förut och smög utifrån haha. Minus är tredje våningen utan hiss men sånt får man ju ta om den är bra, men balkong har den iallafall. Vi får väl se om den har mitt andra krav, badkar haha men jag kan strunta i det kravet om den är bra:D Skulle vara så skönt att få flytta och få lite större och få göra om ett nytt hem, man börjar ju tröttna på sitt boende efter 8 år. Det som varit mindre nice med den här dagen är att det är svinkallt och äcklig snö överallt. Men jag och mamma var till Välsviken och Lager157 en sväng förut men det är ju så förbannat kallt ute. Gillar inte alls det här vädret,brrr. 14993381_10154435826001998_5187651043433425651_n (1) 14947733_10154435826166998_1192417104185010615_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *