Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Huvudvärk from hell – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Huvudvärk from hell

  I går eftermiddag pallade jag mig i väg på det där mötet på skatteverket. Men jag skulle aldrig ha gjort det, för det är tydligen så tråkigt att prata om skatt, så jag fick migrän. Hade huvudvärk redan i går kväll men somnade tillslut vid 01, men när klockan ringde i morse så kändes som huvudet skulle sprängas. Så smsa jobbet och sa att jag blir hemma och jobbar på fredag i stället, sen somnade jag om. Men var sådan tajming så hade en tid för akupunktur i dag så har varit i väg på den och de känns lite bättre men inte bra. Man har inte riktigt fastställt om det är migrän jag har eller om de är spänningshuvudvärk. Men i journalen står det oidentifierad huvudvärk, men de brukar komma när jag ansträngt mig mycket eller fått ett sammanbrott. Sjukgymnasten tror även att de kan komma från min nacke som är paj och att jag spänner mig när jag tex sitter på möten eller kör bil långt. Jag tror dock att det den här gånger beror på att skatt är så jävla tråkigt, men skatteverket bjöd iallafall på fika;) I morgon har jag en ledig dag, skulle egentligen till psykologen men de ringde och lämnade återbud förut så kan sova hur länge jag vill i morgon. Sen ska jag på ambassadörsmöte med Hjärnkoll på kvällen om min huvudvärk lugnar ner sig. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och mysa med Fröken B. PicMonkey Collage

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *