Aspiepower Media

4 år och 5 månader och den stora pojkvänslistan

I dag är det 26 oktober och 4 år och 5 månader, sedan jag och Henrik blev tillsammans. Så jag tänkte slå till stort och bjuda på den stora pojkvänslistan. Henrik vet inte om att jag tänker hänga ut honom nu men han följer den här bloggen slaviskt, så han lär ju märka det snart haha:D Så vi får väl se om de blir något 4 år och 6 månaders firande eller om han gör slut efter det här;) Jag lovar att vara snäll älskling;) Hur länge har ni varit ihop? 4 år och 5 månader.

Hur träffades ni?
Första gången i depån på Tallhult då var jag typ 8 år eller något och han var typ 19 år och inte särskilt intresserad, tur var väl de;) Sen fick vi kontakt på facebook typ 14 år senare.

Vem var mest på?
Jag för Henrik låssades att han inte var intresserad av mig eftersom jag redan var förlovad med en annan vid de här tillfället, och han vill inte vara anledningen till att jag gjorde slut. De hela slutade dock med att Adde gjorde slut med mig och tyckte: ”Nu gör jag slut med dig för du ska bli ihop med Henrik för han är bättre för dig, än vad jag är”.

Skedde några komplikationer?
Haha kan man kalla att jag redan var förlovad för en komplikation?:D

Kan man få se något tidigt sms eller så?
Gud har bytt telefon fyra gånger sedan dess.

Hur skedde dejtandet?
Dejtande är överskattat haha. Vi pratade i telefon/sms i typ 3 månader sen träffades vi första gången IRL 26 juni 2012, det vi ser som vår dag, fast jag då var förlovad men en annan:D Efter det velade jag fram och tillbaka med vad jag ville för jag var osäker på om jag ville förstöra ett två års långt förhållande och som då var det mest seriösa jag haft.

H
ur blev ni ihop? Adde gjorde slut med mig och sa att jag skulle bli ihop med Henrik på fredag, på lördag kommer Henrik och sover över för första gången, efter det chillade vi stadigt:D

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Jag tror att  jag gjorde det, för jag har haft en förmåga att missbruka ordet jag älskar dig. Men minns hur vi låg i Henriks säng och jag ställde någon fråga som han tyckte var korkad och då tyckte han: ”Fattar du inte att jag tycker om dig? ”Nej de gör jag inte”, svara jag som inte fattar när man talar i gåtor. Och då sa han för första gången: ”Jag älskar ju dig!” 

Bor ni ihop?
Nej vi är särbos.

Vad är hans bästa sidor?
Att är snäll och omtänksam och att han gilla att laga mat så jag slipper hahaha:D

Och sämsta?
Att han i bland är för snäll för sitt eget bäst och att han har svårt att prat om jobbiga saker.

Vad bråkar ni om?
Efter att jag fick min Bipolär-diagnos så bråkar vi inte så ofta längre. Innan bråka vi bara om skit saker, för att jag hackade upp mig på allt.

Vad gör ni när ingen annan ser?
Haha vi gör ju typ aldrig det, då någon av oss har en förmåga att snapchata allt vi gör eller lägga ut de på en blogg;)

Vilken är din favoritbild på honom?
IMG_8452-2 Och på er båda? 
601961_10151740968441998_160820794_n (2)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *