Aspiepower Media

Tack Vetlanda

Resan fortsatte att rulla på bra, men fick vänta i Nässjö i en timma på bussen så passade på att äta lunch där. Väl framme i Vetlanda blev jag upplockad min privatchaufför och vän Anette och fick bli med och vara prao på hennes jobb en stund. Sen åkte vi till hotellet där jag bytte om och gjorde mig klart, självklart föreläser man i Backyard Baby tröja i Småland;) Jag tycker att föreläsningen gick bra, de kom över 150 personer. Med tanke på att jag hade en föreläsning här för ett år sedan och att de då kom 200 personer så är jag mer än nöjd. Och alla mina visitkort tog slut, det måste vara ett bra betyg;) Och jag tror ingen märkte att jag föreläste med 38,5 i feber haha:D Nu är jag tillbaka på hotellet och har tagit alvedon och har bäddat ner i mig i sängen. Ska försöka överleva tills jag är hemma i Värmland igen men som de ser ut nu får jag nog uppsöka en läkare på torsdag för tror jag fått svinkoppor. Har haft det två gånger förut och nu har jag några konstiga blåsor på högersida bredvid munnen. Jag får ofta munsår när jag är förkyld men då blir de ju liksom på läppen och vid sidan av. De här bredvid munnen och sitter på rad. Där fick jag för att jag sa att jag haft lite infektioner detta året:D Tack Vetlanda och tack Anette för skjuts, sällskap och middag! IMG_9009 IMG_9016 IMG_9025

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *