Aspiepower Media

Nästa Nässjö

Tågresan har rullat på bra, blev lite nervös när det började med att vi var åtta minuter sena från Karlstad.- För jag skulle byta tre gånger efter vägen och hade 5-10 minuter på mig vid vare byte. Men tåget i Katrineholm väntade in oss och sedan dess har det rullat på bra. Om ca 20 minuter ska jag vara framme i Nässjö, eller  Backyard Babies land som jag tycker är ett bättre ord. (Dregen och co är uppvuxna där för den som inte vet det) I Nässjö blir det ett litet längre stopp och jag ska försöka få något i magen. Hade 38,2 i feber när jag åkte hemifrån, trots att  jag ätit alvedon i tre dagar så kan inte direkt påstå att jag är pigg. Men man får göra det bästa av situationen och jag lyckades tom sova hela vägen till Katrineholm. IMG_9007

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *