Aspiepower Media

Social Media Gala 

​​I går kväll var det dags för mitt livs första gala, när Sveriges största profiler inom sociala medier samlades för Social Media Party och gala. Eftersom det bara var VIP inbjudna gäster och man inte fick ta med någon så gick jag helt själv. De flesta andra har ju fördelen att känna varandra men jag kände bara tre personer ytligt och anlände själv. För några år sedan hade det inte ens varit möjligt,  då hade jag inte ens  försökt utan bara tacka nej. Men man måste våga utsätta sig för sin rädslor för att komma någonstans i livet. Och som jag brukar tänka: Vad är det värsta som kan hända?  Jo att de inte funkar och att det inte funkar, men det vet jag ju inte förrän jag försökt. Men Margaux som gjorde bordsplaceringen visste om att jag tyckte det var lite jobbigt att gå dit själv. Så hon placerade mig vid ”föräldra bordet” men ansvarsfulla personer som PappabloggenJessica och  Angelica Lagergren, KnivlisaJohanna LjungqvistAlexia och Lisa. Som fick den förvirrade värmlänningen att känna sig lite mindre förvirrad 😉 Men jag vill ge kvällens timmen upp till Molly Rustas som kom fram till mig som stod helt ensam och sa att jag skulle komma och ställa mig vid deras bord. Fast att hon inte hade en aning om vem jag var. Världen vore så mycket bättre om fler gjorde så. Och fördelen med en fest med social media kändisar är att även om man inte känner någon så känns det som att man gör de eftersom man följer deras liv 🙂 Tack alla inblandade för en trevlig kväll. Ni sitter jag på tåget till Kumla där  jag ska hoppa av och umgås några timmar med min man innan det är dags att fortsätta hem till Värmland igen.

Kvällens goodiebag 🙂

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *