#NPFpower- Mikael Brunzell

Jag tycker det är dags att börja lägga fokus på styrkorna som Neuropsykiatriska diagnoser för med sig. Därför har jag valt att starta kampanjen #NPFpower. Så en dag i veckan i X antal veckor kommer jag på bloggen och i mina sociala medier lägga upp en bild på en person med en NPF diagnos. Och där kommer personen själv att berätta om styrkorna just den personen har tack vare sin diagnos. Vill du vara med och öka öppenheten kring NPF-diagnoser? Maila mig då en bild på dig själv och en text där du kort berättar om styrkorna med din diagnos på info@joannahalvardsson.se


 

14462910_10154301360361998_1559468918840638240_n

Jag heter Mikael Brunzell och är 34 år och har Tourettes Syndrom. Styrkorna med min diagnos är: Att det gör mig väldigt social och därför skapar jag lätt nya kontakter. Jag har en enorm kreativitet. Fantasin är helt överväldigande. Både i tal och skrift. Jag har ett icke-dömande sinne.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen