Aspiepower Media

Tack Sundsvall!

Tack alla som kom på min föreläsning i Sundsvall i dag, runt 100 pers var på plats. Och så kul att så många kommer fram och vill prata efteråt, och jag gör som Sean Banan och stannar till sista man:) Nu är jag tillbaka på hotellet och är ganska mör efter dagens äventyr, så ska ta en dusch och sen försöka sova. I morgon flyger jag tillbaka till Stockholm och tar in på hotell där, för i helgen väntar nästa äventyr med Social media party och gala. IMG_8624 Det här är Alexander 10 år. Hans pappa följer mig på Instagram och i dag var de och lyssnade på min föreläsning i Sundsvall. Självklart ställde jag upp på en bild efteråt IMG_8617 Och de här är Martin, han är nog ett av mina störa fans;) Han har följt min blogg i flera år men i dag träffades vi för första gången, så kul!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *