Aspiepower Media

Utmattad?

Blev bara fyra timmars sömn i natt för det var omöjligt att komma till ro. När jag vakade kände jag mig som en vandrande zombie och somnade i soffan tre gånger innan jag ens tog mig i väg till jobbet. Men blev bara kvar i 30 min sen blev jag hemskickad igen för höll på att somna ståendes. Så min chef tyckte att de här går ju inte och att jag är viktigare än broschyren jag skulle göra. Och att det var bättre att jag åkte hem och la mig, för den där broschyren finns kvar nästa vecka med. Var så jävla trött så var var yr och illamående. Väl hemma igen gick jag och la mig och vakade nyss upp fyra timmar senare. Kunde nog ha sovit lite till men pappa ringde och väckte mig och tyckte de var dags att gå upp så jag kan sova i natt. Den här vilodagen var nog ganska välbehövlig för i morgon börjar min långa resa mot Sundsvall. Redan för en månad sedan påpekade jag för psykiatrin att jag är påväg att bli utmattad, ja du har många symtom på det sa dem. Men det är ju inte så att de tex sjukskriver mig på några procent för att försöka bromsa det. Nej de står där och väntar på att man ska klappa in i väggen så de kan sopa upp en när man ligger där som en pöl på golvet…. Långsiktigt tänk var de jag…   1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *