Aspiepower Media

Jag kan inte vara överallt samtidigt…

Det var skönt att få en liten vilodag i dag, utan den hade nog kollapsen varit ett faktum. Jag är glad för att jag har folk runt omkring mig som skickar hem mig när jag vill så mycket mer än vad min kropp orkar. Förutom att bara chilla så har jag packat inför morgondagen och sen tog jag en tur på stan för att få lite luft och för att köpa skavsårsplåster. Jag är så rutinerad så jag kommer sätta på skavssårsplåster i förebyggande syfte under lördagens galamiddag;) Sen har jag även lämnat återbud till en utbildning som Hjärnkoll har i Karlstad nästa vecka. För jag inser att jag inte kan vara överallt samtidigt och att sitta på en utbildning en hel dag kommer ta mer energi än vad den kommer ge mig. Och de funkar inte när mitt schema redan är helt fullt. Höll även på att få en chock när jag öppnade brevlådan förut, för där fanns en kallelse till en läkare på psyk. Bara en månad efter mitt senaste besök och hos samma läkare. Och jag behövde inte ens ringa och tjata en enda gång!! Funderar på att gå och köpa en trisslott, fast all min tur borde vara över efter de här ? 14519903_10154311418456998_5780019900049405397_n (1)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *