Aspiepower Media

Simning, lägenhetsvisning och styrelsemöte

Det har gått i ett i dag… Först jobb 9-11… Sen hem och slänga i sig lunch för 12 skulle jag vara vid badhuset… Simmade 1 km med min kontaktperson… På vägen hem uppdaterade jag Luddes hemsida gåendes från mobilen… Väl hemma hann jag sitta i soffan i 20 min…. Sen kom vaktmästaren och fixa elementen… Sen i väg på lägenhetsvisning, men det var inget att ha… Jag betalar inte 6000 kr/månad för att få ett mindre badrum än vad jag redan har… Trodde knappt det ens var möjligt att göra ett mindre…. Sen hem och sitta ner i 20 minuter till… Innan det var dags att bege sig på styrelsemöte med Hjärnkoll… Sen i väg och hämta paket…

Nu är jag hemma och har landat i soffan igen och här tänker jag stanna resten kvällen. Fast blir sängen tidigt i dag och nu har jag äntligen fått ner värmen så slipper dö av värmeslag i natt. I morgon väntar ännu en dag i samma tempo men får börja med en timmas sovmorgon, vilken lyx;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *