Aspiepower Media

Hur mycket tid slösar vi bort?

Vet inte riktigt vad mitt bostadsbolag gör, för förra veckan var de as varmt i lägenheten sen stängde de av värmen i gen, så man kunde vara där utan att dö. Men när jag kom hem i går kväll så var det 27 grader varmt i sovrummet. För att överleva natten så har jag sovit med öppet fönster men mina leder gillar inte drag så i stället vaknar jag upp och har ont i hela kroppen. Nu har jag fått ner värmen på alla element förutom i badrummet så fick ringa och felanmäla igen. Det fick mig att fundera över hur många timmar vi egentligen slösar bort i vårt liv genom att sitta i telefonkö?… Det finns ju roligare saker att slösa bort tiden på. bakelittelefon-700x469

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *