Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hur mycket tid slösar vi bort? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hur mycket tid slösar vi bort?

Vet inte riktigt vad mitt bostadsbolag gör, för förra veckan var de as varmt i lägenheten sen stängde de av värmen i gen, så man kunde vara där utan att dö. Men när jag kom hem i går kväll så var det 27 grader varmt i sovrummet. För att överleva natten så har jag sovit med öppet fönster men mina leder gillar inte drag så i stället vaknar jag upp och har ont i hela kroppen. Nu har jag fått ner värmen på alla element förutom i badrummet så fick ringa och felanmäla igen. Det fick mig att fundera över hur många timmar vi egentligen slösar bort i vårt liv genom att sitta i telefonkö?… Det finns ju roligare saker att slösa bort tiden på. bakelittelefon-700x469

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *